Abonnerad båttur som kickoff

Att åka stor båt är något som många gillar. Det kan vara allt ifrån en kryssningsresa till att bara åka över dagen till Danmark. Roligare blir det ju fler spelmaskiner och automater det finns och det är själva upplevelsen i sig som räknas. En båt med nytt.casino gör att du kan vinna dagskassan enkelt och gå med plus på resan. Bjud hela familjen på en god middag eller ge barnen varsin påse med mynt som de kan spela upp. Det är upplevelsen som räknas och som man minns och kan tänka tillbaka på.

Beroende vad du gillar att göra kan du hitta allting från lyxkryssningar där du kan hitta flertal restauranger, barer, pooler och aktiviteter att göra till en enklare variant där det finns en frukostrestaurang och lite annat. Allt behöver inte kosta skjortan utan du kan välja efter din ekonomi men ändå få en trevlig resa. Välj att antingen åka dagtid eller kvällstid beroende på vad du föredrar, se sightseeing eller Sveriges vackra landskap från havet.

Om du letar efter ett bra event eller kickoff för din personal är en abonnerad båttur ett bra och annorlunda alternativ. Hyr en megastor segelbåt eller ett mindre fartyg där du kan anställa både kapten och cateringspersonal. Det är oftast billigare och bättre att köpa i paketpris för då ingår även mat och dryck vilket underlättar. Det enda ni behöver göra är att se till att vara på plats det datum och tid ni bestämt.

Njut av en boat tripbåttur i vackra skärgården som även ger dig valmöjligheterna att antingen åka själv med familjen och hyra en lite mindre båt eller åka ett helt gäng tillsammans. Varför inte välja en kryssning på självaste Östersjön där båten är som ett mindre hotell och ni åker bort i flera dagar för att åka över till Finland.