Olika resor med båt

padstow-boat-trip2När du ska göra en resa med båt finns det många olika alternativ att välja mellan. Det som är mest vanligt när du bara vill ha en kryssning är att ta någon av de många Finlands- och Ålandsbåtar som finns. Dessa kryssningar är i stort sett bara brukade som ett redskap för fest och god mat. På dessa kryssningar erbjuds mat och dryck på olika restauranger, bra shopping i taxfreebutiken, diskotek och bar med casino och spel. Här kan den som vill verkligen leva livet för några få dagar och egentligen kan det bli hur dyrt eller hur billigt som du själv vill.

Förutom detta finns det de fartyg som tar dig ut i Europa och som du enkelt kan kombinera med din vistelse i ett av de närliggande europeiska länderna. Här kan du enkelt ta dig till Estland, Tyskland, Norge och England beroende på vart du reser ifrån. Dessa turer erbjuder i stort sett samma lyx och aktiviteter som du finner på Finlandsfärjorna, med det lilla extra att du kommer lite längre och kan uppleva ett helt nytt land på samma gång för att sedan ta båten tillbaka hem eller välja flyget denna gång.

Som ett tredje alternativ kan du eller företaget hyra en båt som tar er på en trevlig resa ut i skärgården. Detta kan med flera deltagare bli något mycket trevligt. Det finns också mindre båtar som erbjuder dags- och kvällsturer med god mat och dryck. Vissa av dessa erbjuder även livemusik och dans, vilket kan göra det till en mycket trevlig och romantisk tur för de som vill och ett minne för livet. Hur du än gör din resa med båt och vilken typ av båt du väljer, brukar oftast dessa resor bli mycket lyckade och något som du helt enkelt vill göra om fler gånger i livet.