Privata båtturer med hyrda båtar

6När du hyr en båt eller ett mindre fartyg klassas detta som en privat båttur. Detta för att båten då är abonnerad av dig personligen eller av ditt företag. i det fallet är det då bara ett antal inbjudna gäster som får följa med på denna tur. Privata båtturer finns även i andra former och då kan det gälla alla de privata företag som hyr ut stora segelbåtar, som du också kan hyra till varierande priser. Här är det helt upp till dig vad du väljer och det går som sagt bra att göra en privat båttur med familj och vänner ända till att arrangera en företagsfest.

När du gör en privat båttur med hyrd båt, kommer du beroende på ditt val få en stor eller liten båt. I en del fall är det så att du kommer att styra och ta hand om den på egen hand och då vill det till att du har de kunskaper som krävs för detta. I andra fall är det en större båt eller att kunskaperna saknas. I de fallen brukar det alltid kunna finnas ett val att även hyra en kapten. Naturligtvis blir detta alltid det säkraste och det minsta jobbet och ansvaret.

När du nu ska hyra en båt för privata båtturer kommer det oftast att vara priset det hänger på. Här vill alla ha det bästa priset och väljer du då en mindre båt som utför lokala kryssningar kan detta bli det bästa valet. Här brukar du med rätt antal deltagare kunna få ett bra pris som inkluderar mat och dryck. Väljer du däremot en mindre båt som du själv ska styra kan detta bli ganska dyrt och brukar inte inkludera några aktiviteter. Valet är ditt och något du alltid kommer att få är en trevlig resa med mycket glada skratt.